SVEDOK InternetBroj 1208.

Poseta
5875266

Rajhstag u Progresu?!

Mađarizacija ili - kako su nas odnarođavali?

„Zoranin zakon“ o prevozu putnika krši osnovno ljudsko pravo na rad

Javna prozivka, tajno „muljanje“

Od Karla Marksa do kapitalizma


          Redakcija Pretplata Marketing Tekstovi tekst Iz starih brojeva Mali oglasi

Knjižara “Svedok”: Novi roman “Lađa brža od vremena“ pisca Dragana Damjanovića stiže i u knjižare Grčke i Svete Gore
OTKRIĆE SVETE GORE KROZ PERO I LEGENDE
Piše: Olivera Rialas - Limasol

       Posle najnovijeg romana otkriće Svete Gore ,,Lađa brža od vremena“ autora Dragana Damjanovića i dve najveće nagrade kiparske Arhiepiskopije, roman su prihvatile i pojedine knjižare Grčke i Svete Gore.
       -Odlukom Arhiepiskopa Hrizostomosa drugog, čelnika kiparske crkve, da prvi roman o nastanku Svete Gore autora Dragana Damjanovića uđe u crkvene prodavnice u Limasolu, i to na srpskom jeziku, prihvaćena je kao preporuka mnogim knjižarama Grčke, a već je stigao i na Svetu Goru. Pored Kiprana i u Grčkoj su voljni da ovaj roman prevedu na Grčki, jer obiluje brojnim istorijskim, ali i materijalnim dokazima i legendama. To je ocena i Arhiepiskopa i crkvenih velikodostojnika ovde na Kipru- kaže akademik dr Hristos Rialas, prvi recenzent ovog romana.
       Ova, prva knjiga o nastanku Svete Gore može se naći na svim prodajnim mestima ,,Moj kiosk“ i knjižarama ,,Delfi“ , sa ikonom Svetog lazara Vitanijskog - Lazareva Subota. I, naravno, na Sajmu knjiga u Beogradu!
      
       Šta čeka Srbe?
      
       Autor prvog romana o majci Svetog Save ,,Cuda srpske svetiteljke-Anastasija“,Dragan Damjanović, priprema i treće dopunjeno izdanje ove knjige sa nadnaslovom ,,Šta čeka Srbe?“. Reč je o tek otkrivenim zapisima ove svetiteljke, nađenim na Mojsijevoj Gori.


          Redakcija Pretplata Marketing Tekstovi tekst Iz starih brojeva Mali oglasi

Designed by Ivan Markovic - XENOX